Yoga North
Registrer  |   Logg inn

X
Kjøps- og leveringsvilkår

Generelt

De angitte vilkår regulerer kundens bruk av varer og tjenester levert av Yoga North˙. Disse vilkår gjelder for alt salg fra Yoga North så fremt ikke annet er avtalt skriftlig mellom partene.

Priser og levering

Alle priser er oppgitt eksklusive frakt, med mindre noe annet er uttrykkelig nevnt. Vi forbeholder oss rett til leveringsnekt med bakgrunn i eventuelle prissvingninger og/ eller lagersituasjon. Alle lveringstider som blir oppgitt må ansees som veiledende. Vi forbeholder oss retten til å avvike eventuelt oppgitt leveringstidspunkt uten nærmere varsel. 

Uavhentede pakker

Ved uavhentede pakker vil kunden bli ilagt et gybyr for uavhentet vare, samt frakt begge veier. Dette for å dekke Yoga North˙ kostnader i forbindelse med eventuelt brudd på avtale.

Reklamasjon

Kunden må snarest melde feil eller avvik på vare til Yoga North˙. Yoga North˙ skal snarest etter å ha blitt kjent med feil/ mangel/ avvik iverksette tiltak for å rette på mangelen. Angrefristloven gjelder ved forbrukerkjøp. Eventuelle returkostnader bæres av forbrukeren (jfr. Angrerettloven para 15, første ledd).

Frakt

DVD-ér og CD-er blir sendt som brev. For slike forsendelser tilkommer et fraktgebyr på kr. 35.
Bøker og annet utstyr blir sendt med Postens Norgespakke.
Med vanlig bestilling vil du ha varen hos deg ila 7- 10 dager. Skulle du ha spesifikke behov, ikke nøl med å ta kontakt.


Sikkerhet og Personvern

Når du handler hos oss blir betalingen håndtert via PAYEX, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for VISA og Mastercard/ Eurocard. Du vil med denne betalingsløsningen ha de samme garantier og trygghet som i den fysiske verden. I nettbutikken blir det IKKE oppbevart noen kortnumre. Alt foregår online, med direkte autorisasjon av både kjøper og selger. Betalingssidene er sikret med SSL og alle kortdetaljer er kryptert. Har du spørsmål rundt produkter, bestilling, betaling eller levering- ikke nøl med å ta kontakt:  info@yoganorth.no 

Påmelding til workshops, retreats og andre arrangementer er bindende

Når innbetaling er foretatt, har du sikret plassen din- dog er også da påmelding bindende. Vi må ha et visst kundegrunnlag som base før vi forplikter oss til underleverandører av tjenester, det være seg at instruktører bestiller reise og opphold i Bodø eller at vi forplikter oss til å leie anlegg hos andre. Hvis det skulle dukke opp forhold som gjør at du iikevel kke kan benytte deg av plassen, ta uansett kontakt- hvis vi har venteliste til arrangementet, så sørger vi selvfølgelig for å hjelpe deg til å få solgt din plass. Vi henviser til angrerettsloven paragraf 22 som sier at innkvartering, catering og tjenester knyttet til fritidsaktiviteter når det i avtalen er fastsatt en bestemt dato eller tidsrom for utførelsen av disse tjenestene unntas fra angreretten. Bordet fanger, altså- men gå i dialog, så kan det meste ordnes på en okay måte. Skulle det være at arrangementet blir avlyst fra vår side, så blir selvfølgelig kjøpet ditt hevet og pengene dine returneres!